Κέντρο Αποκατάστασης Αρμονία, Θεσσαλονίκη

Φιλοξενία

άνθρωπος
δίπλα

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Αρμονία πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πορεία της αποκατάστασης του θεραπευόμενου συνδέεται άρρηκτα με την ψυχολογία του! Για τον λόγο αυτό έχουμε φροντίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κέντρο μας να αισθάνεται ασφαλής και να νιώθει το ίδιο άνετα όπως στο σπίτι του. Υπό αυτό το πρίσμα, οι χώροι μας είναι ειδικά σχεδιασμένοι, ώστε να εκπέμπουν αυτή την άνεση και τη θαλπωρή.

Εξίσου σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση διαδραματίζει και η διατροφή! Στο πλαίσιο αυτό, στην Αρμονία δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών, αλλά και στον τρόπο που παρασκευάζουμε τα γεύματα για τον κάθε θεραπευόμενο ξεχωριστά.

Φιλοξενία και Διαμονή στην Αρμονία

Σε όλους τους χώρους της Αρμονίας μπορείτε να νιώσετε την οικειότητα και την ασφάλεια του σπιτιού σας, παρέχοντας έτσι στον εαυτό σας την ψυχολογία που απαιτείται για να αποδώσουν οι θεραπείες το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Αρμονία διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και σουίτες με υπερσύγχρονο ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό καθώς και ειδικά διαμορφωμένα μπάνια για τους ασθενείς με κινητικές δυσκολίες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:

Παράλληλα, οι ευήλιοι κοινόχρηστοι χώροι του κτιρίου εκπέμπουν το αίσθημα της φιλοξενίας και της άνεσης που χαρακτηρίζουν την Αρμονία.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός, ότι οι συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα των θεραπευόμενων έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται κοντά τους καθημερινά απολαμβάνοντας τη δωρεάν μεταφορά τους από και προς την Αρμονία με το λεωφορείο μας.

Η Αρμονία αποτελεί το πιο εξειδικευμένο και αξιόπιστο κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη και παρέχει όλο το φάσμα των αναγκαίων ιατρικών υπηρεσιών και θεραπειών, όπως φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, υδροθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το περιστατικό που αφορά εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Εστίαση

Βασικό χαρακτηριστικό της καλής φιλοξενίας αλλά και της θωράκισης της σωματικής και ψυχικής υγείας είναι η κατάλληλη διατροφή για αυτό και η Αρμονία φροντίζει να ακολουθεί το πιο ευεργετικό μοντέλο: τη Μεσογειακή Διατροφή.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι ο πυρήνας της Μεσογειακής Διατροφής, που είναι πλούσιος σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, λαχανικά, φρούτα, όσπρια, δημητριακά, διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη θεαματική μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης νόσων που μαστίζουν τον σύγχρονο δυτικό κόσμο, όπως ο καρκίνος, τα καρδιολογικά νοσήματα, η αρτηριακή υπέρταση, τα εγκεφαλικά επεισόδια και τη στεφανιαία νόσο.

Στην Αρμονία κάθε πιάτο προετοιμάζεται από κλινικό διατροφολόγο, βάσει των αναγκών του θεραπευόμενου, και με έμφαση στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής, ενώ παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας που τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες υγιεινής, από εκλεκτές πρώτες ύλες της ελληνικής γης. Έτσι εξασφαλίζεται, ότι όλα τα γεύματα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και συνεπώς ενισχύουν την ψυχική και σωματική υγεία των ασθενών, συμβάλλοντας στην επιτυχή έκβαση της θεραπείας και της αποκατάστασης.