Κέντρο Αποκατάστασης Αρμονία, Θεσσαλονίκη

Η Αρμονία - Ολιστικά και Εξατομικευμένα Προγράμματα Αποκατάστασης

άνθρωπος
δίπλα

Το Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Αρµονία δηµιουργήθηκε από ανθρώπους µε πολυετή εμπειρία στον χώρο της υγείας, µε στόχο την υποστήριξη και θεραπεία ασθενών που χρειάζονται υπηρεσίες αποκατάστασης για τη µετανοσοκοµειακή φροντίδα τους.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αποκατάστασης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, µε δυναμικότητα 260 κλινών.

Το Κέντρο βρίσκεται στο Κάτω Σχολάρι του δήμου Θέρμης, σε µια ήσυχη τοποθεσία εξαιρετικής ομορφιάς, µε θέα τον Θερμαϊκό και τον Όλυμπο, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο 29ο χλµ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.

Στεγάζεται σε δύο κομψά, σύγχρονα κτήρια, που περιβάλλονται από ένα κτήμα 40 στρεμμάτων µε υπέροχους κήπους, καλαίσθητους χώρους αναψυχής και εξωτερικές δραστηριότητες αποκατάστασης.

Εξατομικευμένα Προγράμματα Αποκατάστασης στην Αρμονία

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας µας βρίσκεται ο Άνθρωπος. Στεκόμαστε διαρκώς δίπλα στον θεραπευόµενο και στους οικείους του, µε εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του. Σκοπός µας είναι να επανεκπαιδεύσουµε και να προετοιμάσουμε  τον θεραπευόµενο, ώστε να είναι λειτουργικός μετά την επιστροφή του στην καθημερινότητα. Ταυτόχρονα, στηρίζουμε τους οικείους των θεραπευόμενών μας εξασφαλίζοντας δωρεάν τη μεταφορά τους από και προς την Αρμονία, ώστε να είναι στο πλάι των αγαπημένων τους κάθε στιγμή.

Στο Κέντρο μας η άρτια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα μας εξασφαλίζει την επιστημονική και επαγγελματική προσέγγιση των θεραπευόμενων, την ώρα που όλες οι απαραίτητες θεραπευτικές υπηρεσίες παρέχονται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια θετικής ψυχολογίας στους θεραπευόμενους για όσο διάστημα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις μας. Στην Αρμονία λειτουργούν δωμάτια και σουίτες πλήρως εξοπλισμένες και σχεδιασμένες για την άνετη κίνηση και διαβίωση των φιλοξενούμενων.

Κάθε άνθρωπος που πάσχει από ορθοπαιδικές, νευρολογικές, νευροχειρουργικές, μυοσκελετικές, καρδιαγγειακές, αναπνευστικές και νεοπλασματικές παθήσεις, μπορεί να βρει την κατάλληλη θεραπεία στο Κέντρο μας, καθώς επίσης και να υποβληθεί σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων.

Εξάλλου, η Αρμονία λειτουργεί ως κέντρο κλειστής νοσηλείας, αλλά και ως μονάδα ημερήσιας φροντίδας (εξωτερικής νοσηλείας), υποστηρίζοντας όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμβαση με ΕΟΠΠΥ