Κλειστή νοσηλεία, Αρμονία

Κλειστή Νοσηλεία

άνθρωπος
δίπλα

Η Κλειστή Νοσηλεία αποτελεί την πιο απαιτητική διαδικασία για έναν ασθενή που καλείται να ανακάμψει μετά από μία χειρουργική επέμβαση ή να διαχειριστεί μία πάθηση που απαιτεί συνεχή επίβλεψη, δεδομένου ότι ο ασθενής αποχωρίζεται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η κλειστή νοσηλεία στην Αρμονία

Το Κέντρο Αποκατάστασης Αρμονία δομήθηκε και λειτουργεί με στόχο να παρέχει φιλοξενία που να εκπέμπει την οικειότητα της οικογενειακής εστίας και τελικά να ενισχύει την ψυχολογία του ασθενούς. Το περιβάλλον στις εγκαταστάσεις προσφέρει γαλήνη και άνεση σε συνδυασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες φροντίδας που απολαμβάνει ο θεραπευόμενος. Κάθε δωμάτιο, μονόκλινο, δίκλινο ή τρίκλινο, έχει θέα, είναι ευρύχωρο, ευήλιο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικά πολύσπαστα κρεβάτια με αεροστρώματα για πρόληψη των κατακλίσεων. Επίσης, όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνια ειδικά σχεδιασμένα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, τηλεόραση, ατομική συσκευή τηλεφώνου, ασύρματο δίκτυο wi-fi, ψυγείο και ατομικό κλιματισμό

Κάθε άνθρωπος που επιλέγει την Αρμονία για την αποκατάστασή του ακολουθεί διατροφή που σχεδιάζεται ειδικά για αυτόν από το επιστημονικό προσωπικό μας και παρασκευάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας από αγνά και θρεπτικά υλικά με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού του και κατά συνέπεια της ανταπόκρισης στη θεραπεία.

Την ίδια ώρα κατά την κλειστή νοσηλεία, ο ασθενής υποστηρίζεται και παρακολουθείται καθημερινά από εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τη διαφορετικότητα του κάθε περιστατικού και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή επιτυχία της θεραπείας αποκατάστασης.

Η Αρμονία αποτελεί την κορυφαία και πιο αξιόπιστη επιλογή αποκατάστασης για μια ευρεία γκάμα παθήσεων, όπως ορθοπαιδικές, νευρολογικές, νευροχειρουργικές, μυοσκελετικές, καρδιαγγειακές και αναπνευστικές, νεοπλασματικές.

Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τις ακόλουθες παθήσεις για Κλειστή Νοσηλεία σε Κ.Α.Α.:

Βαριά ημιπάρεση, βαρειά ημιπληγία, πλήρη ή ατελή τετραπληγία, παραπληγία ή έκπτωση επιπέδου συνείδησης που καθιστούν αδύνατη την ορθοστάτηση και τη βάδιση και υπάρχει προσδόκιμο βελτίωσης το οποίο πρέπει να αναφέρεται στην γνωμάτευση.